Workshop Taart Maken Etten Leur

Hieronder volgt een keuze van verschillende workshops welke worden gegeven op een mooie workshop lokatie in Etten-Leur. Leer werken met vormpjes mallen sprinkels en glitter.

Workshops

In Etten-Leur Tijdens de workshop Cupcake decoreren leer je verschillende technieken je gaat aan de slag met molds uitstekertjes dusts glitter eetbaar kant en een airbrush.

Workshop taart maken etten leur. Ik ben Jose uit Etten-Leur en mijn hobby is een beetje uit de hand gelopen namelijk fondanttaarten maken. Dat ligt vlakbij Breda in Noord Brabant. Stichting Zomer Evenementen Leur.

Vosdonk 39 T Etten-Leur 0615429351. 1995 pp koekjes workshop unicorns maak een heerlijke set koekjes en krijg natuurlijk alle receptenuitlegtipstricks versier ze in je eigen favoriete kleuren. Leer een heerlijke taart met gespoten creme maken en ga deze vervolgens pimpen in elk thema je maar wilt.

Praxis is dé bouwmarkt in Etten-Leur waar je naar toe kunt voor al je doe-het-zelf klusartikelen. 1300 2400 uur 12 juli Fiets m er in Door. Babyshowers KinderfeestjeWorkshops Hippe stippen of Dot-painting op keramiek Teenslippers pimpen Strandtas pimpen Chocolade Bonbons Thema workshops Dikke Dames schilderen Vrijgezellenworkshops Teamuitjes.

Ontwerp samen met ons uw droomtaart. Het decoreren van taarten en cupcakes is begonnen als een hobby en heb op een gegeven moment besloten wat met mijn hobby te doen. Hét adres voor eerlijke en hoge kwaliteit chocoladeproducten en workshops.

Hier bij Allerlei workshops in Etten-Leur zijn er veel mogelijkheden. Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en duurt ongeveer 25 uur. Aan de hand van jouw ideeën zorgen wij voor een originele en lekkere taart die perfect bij de gelegenheid past.

1887 vind-ik-leuks 24 personen praten hierover 372 waren hier. Denk aan een mooie verjaardagstaart bedrijfstaart jubileumtaart verlovingstaart babyshowertaart kraamtaart. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Ook cup cakes en cake-pops ontbreken natuurlijk niet. Vindt plaats aan de kop. Vosdonk 39 T Etten-Leur 0615429351 2495 pp zaterdag 31 oktober 1400 cupcake boeket met pompoentjes We maken een cupcake boeket in herfstkleuren met gespoten bloemen van botercreme Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Tijdsduur ongeveer 3 uren. Helaas kan ik ze zelf niet allemaal opeten en is mijn familie het ook al beu dus maak ik ze op bestelling.

De kers op de taart voor een carnavalsoutfit. Bij Taart-Art in Rucphen vind u bruidstaarten gezellige workshops kinderfeestjes en leuke maar vooral lekkere taarten van fondant marsepein slagroom en mokka. De workshop duurt ongeveer 25 uur.

Wij zijn een uniek bedrijf met 11 zelfstandige chocolade ateliers. Workshop basistaart 4500pp. Flowserve moves controls and protects the flow of materials in the worlds most critical industries.

Etten-Leur 1 juli Kermis Etten-Leur Laatste dag van de kermis Centrum Etten-Leur Tijd. Een taart van ca 20 cm geschikt voor 12 personen decoreren met decoraties naar eigen keuze. Mijn naam is Paulien en ik woon in Etten-Leur.

Wij maken taarten op maat. Onder genot van een gratis drankje en hapje krijg je begeleiding bij het maken. Van Cindy workshopskinderfeestjes en koekjes Etten-Leur Noord-Brabant Netherlands.

Workshops en cursussen in Etten-Leur voor bijv. Leuke workshop cupcakes decoreren van 25 uur óf workshop taart decoreren van 3 uur óf workshop dripcake maken van 25 uur bij Van Cindy. 1890 likes 61 talking about this 381 were here.

Van Cindy workshopskinderfeestjes en koekjes Etten-Leur Noord-Brabant Netherlands. Taart op maat in Etten-Leur. Taarten kunnen in 2D worden gemaakt maar ook een taart in 3D is mogelijk.

Workshopskinderfeestjes taart en koekjes. Bruidstaarten naar eigen uniek ontwerp kindertaarten cakepops cupcakes en nog veel meer heerlijke sweets. Smulfun maakt taart op maat in de regio Etten-Leur.

Inclusief koffie en thee Van Cindy workshopskinderfeestjes en koekjes updated their profile picture. Alles wordt handgemaakt met veel liefde en passie. Workshops kinderfeestjes en taart maken bij Van Cindy VAN CINDY VOSDONK 39-T 4879 NC ETTEN-LEUR 076-5017980 06-15429351 WWWVANCINDYNL KLEDINGATELIER RIA BOEIERAAK 34 ETTEN-LEUR TEL.

Contact a representative today to learn more. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten. In onze vestigingen worden de producten speciaal voor u nog met de hand gemaakt met de beste ingrediënten.

Bij Etten-Leur vind je alles wat je nodig hebt om van jouw klus een succes te maken. Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. In 2011 ben ik begonnen met het maken van cupcakes en had vooral heel veel plezier in het decoreren van de cupcakes.

Van Cindy Tot 61 Etten Leur Groupon Taart Cupcake Suikerglazuur

Workshop Bruidstaart Stapeltaart Bij Bakatelier Breda Taart Bruidstaart Cakepops

Workshops

Workshops

Frozen Taart Frozen Taart Taart Frozen

Ipad Cake Verjaardagstaart Taart Zoet

De Allerlekkerste Taart Die Ik Ooit Heb Gegeten Marsepeintaart Van Patisserie De Rouw Uit Vught Taart Toetjes Lekker

Workshops

Pin Op Naked Semi Naked Frosted And Ganached Cakes

Ajax Taart Simsalataart Taart Voetbal Taart Taarten Versieren

Workshop Geode Suikerkristallen Taart Bij Bakatelier Breda Taart Gebak Cakepops

Pin On Erotische Bonbon Workshop Grachtenatelier

Pin Op Dees Creations

Voetbal Taart Yay Taart

Wendy S Taarten Taart Cupcake Cake Thema Taarten

Pin Op Dees Creations

Gemaakt Bij Anieks Met Keracoat Taart Kerst Kerstdecoratie

Pin Van Cat B Op Life Of Pie Taart Taart Ideeen Snoeptaart

Het Basisrecept Voor Kleine Taartjes Zelf Tartelettes Maken Deb S Bakery Kitchen Recept Dessert Ideeen Desertrecepten Voedsel Ideeen